Tuesday, 27 May 2014

Segmen Blogwalking By Izzati Amira

Assalamualaikum w.b.t

[ tekan banner untuk join ]

Aktiviti : Happy Blogwalking

Pemenang.
1st & 2nd Top Referral : Washi Tape 1x ( sorang satu  atau sorang dua maybe?? heee. )
4x Random :  '19Capri' button badge 1x

Tamat : 17 Jun 2014

Selamat join !

Mari Join Sama Sama :)


46 comments:

  1. selamat bersegmen yaa dear efa..^_______^

    ReplyDelete
  2. dear efa, anna pun ada join juga segmen nie, baru jak join..hehehe

    http://julia-daliana.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. nampak dua komen sis anna situ hihi. Selamat bersegmen dear :)

      Delete
  3. Blogwalking from same segment.
    Jemput join sini..
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/kuiz-medical-1-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu sudi singgah sini Sis Shikin ^^

      Delete
  4. Datang dari segmen yang smaa:)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu sudi singgah sis mimie ^^

      Delete
  5. singgah melawat, yuhuu! apa khabar? hehe. salam perkenalan, dari segmen yang sama. hikhik (http://www.ciklisa.com/segmen-blogwalking-by-izzati-amira/)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. khabar baik yang baik saja dear sis.. hikhik. tenkiu sudi singgah ^^

      Delete
  6. hai.. singgah dr segmen same. sudah follow sini. #96. Salam kenalan. gud luck!

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu sis syg sudi singgah dan follow. nanti efa singgah ;)

      Delete
  7. assalamualaikum...salam perkenalan dari saya..dah follow sini haritu lg hehe dan datang dari segmen yang sama...jemput ke blog saya jugak ye kalau ada masa :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam wbt. semestinya ada masa utk sis an hihi. tenkiu sudi singgah ;)

      Delete
  8. Hye dear..

    Dari berkunjung dari segmen yang sama..Good Luck ya.. =)

    http://cintanelly.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi sis syg.. tenkiuu sudi singgah ^^

      Delete
  9. Singgah melawat dari segmen yang sama. Semoga berjaya nanti.. 。◕‿◕。
    http://nad2nadzirah.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama ^^ jemput ke blog :)

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  11. good luck dan selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama. all the best! :)

    http://zakira-afina.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  13. thank you for joining Ciknurepaa ..heeee (:

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen sama :)
    http://wancrazykid.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html
    good luck :D

    ReplyDelete
  15. Selamat Berkenalan & Bersegmen!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum.. wawa blogwalking kat sini^^ datang dari segmen yang sama, selamat berblogging ^______^

    http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  17. Salam dan hai. datang menyinggah dari segmen yg sama jugak. gudluck ! :D
    http://manislolipop47.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  18. salam mesra..

    datang singah dari segmen yang sama.
    happy blogwalking.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/29/segmen-blogwalking-izzati-amira/

    ReplyDelete
  19. hi sayang sayang semua :)
    Done blogwalking, singgah dan follow balik belog belog kamu kamu yang cantik cumil. hikhik. Alhamdulillah ;)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama. Done follow you. Good luck :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  21. Salam perkenalan, :)
    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  22. salam..ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...nanti boleh la follow dan join segmen yg ayu buat..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  23. saya singgah sini from segmen yang sama :D
    jenguk jenguk follow sini

    p/s : click click nuff sini jugak..

    jemput ke blog kita =)

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum awak :D Comelnya blog ni. Salam ukhuwah fillah abadan abada ^_^ Singgah dari segment yang sama. Follow sini. Moga Allah redha <3 Semoga berjaya. Bitaufiq wannajah fil imtihan ! :D Hee

    http://bebelancikchokie.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  25. Assalammualaikum.. singgah pagi & done follow awak.. :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira_4.html

    ReplyDelete
  26. datang ke mari :)

    jemput datang laa ke blog :)

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. hi hi hi :)

    singgah dari segment yang sama :)

    http://eika-amd.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    happy blogwalkin !

    ReplyDelete
  28. Jemput join SINI.
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/giveaway-ramadhan-1435h.html

    ReplyDelete
  29. BW dari segmen yang sama... gigih betul KN berjalan2.

    ReplyDelete
  30. Selamat bersegmen. :) http://kaktusoren.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  31. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  32. As salam. Saya dtg dari segmen yg sama dan terus follow blog awak. Bila free, jemputlah ke blog sy pula. TQ.

    http://www.zukidin.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  33. Salam kenal. Saya baru nak singgah drpd segmen yg sama. Jemputlah datang. :)

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum..selamat berpuasa.
    baru ada masa nak berblogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete