Monday, 16 June 2014

Fantabulous Skincare Product

Assalamualaikum.


Tadaa ! Introducing you one of my super favourite skincare. Fantabulous Skincare.

Skincare ni terbahagi kepada dua set :
  • Peeling Set ( trial/exclusive )
  • Dolly Set ( trial/exclusive )

Set Eksklusif ( Besar ) - Tahan untuk 3 bulan
Set Trial ( Kecil ) - Tahan sebulan


Anda disarankan mengambil Peeling Set kalau anda merasakan kulit anda anda memerlukan pengelupasan for a new born baby skin. 
Hal ini disebabkan, Peeling Set ada toner yang function utuk peeling. Baby gitu kulitnya sehhh. 

  • Jerawat tahap kritikal / teruk bernanah = trial set + serum vit c
  • Blackhead = trial set + serum blackhead
  • Tona kulit tak sekata = serum vit c + scrub & mask
  • Jeragat = serum vit c + scrub & mask


Serum Vit C - Mengecutkan jerawat dengan efektif + mencerahkan kulit wajah

Efa ada masalah tona kulit tak sekata giler giloss sejak bila entah. Alhamdulillah, fantabulous skincare memang terbaik. Saya berani cakap because i try it okay.

Disebabkan saya cuba peeling set punya, so kena berpantang sebulan dari pakai foundation / bedak muka apatah lagi nak gatal bermekap kan, bagi proses rawatan muka tu berjalan dengan jayanya!
So tangan kamu jangan gatal gatal ya bubuh bedak. Sabar itu separuh daripada iman.

Setelah hampir berminggu gak pakai, saya perasan kulit muka mengelupas. Sumpah tak nampak pun proses pengelupasan tu berlaku. Dan tak sakit

Yang besh dan syioknya, tempat yang menggelupas tadi jadi glowing wink wink. Serious talk okay.

Mula mula pakai dulu, memang kulit rasa berminyak, risau jugak kan. Tapi sekejap je, habis tempoh sebulan tu, memang tak berminyak dah. Hal ini disebabkan pori pori tersumbat. 

p/s : ibu preggy yang cumil tak digalakkan ambil set peeling tau. Sebab bimbang khuatir " sesi pengelupasan " mungkin menyakitkan, sedikit menganggu emosi ibu preggy. Jadi ambil yang dolly okay.


Testimoni yang sangat menarik hati efa sebelum memilih produk ni 




Engku Sulwani pun pengguna Fantabulous Skincare



Efa pakai Peeling Set ( Toner, Cleanser, Krim Siang & Malam )


For Order  : KLIK SINI
Untuk yang  baru nak try, bole godek godek cara pemakaian kat Fantabulous Skincare Official
Selamat Mencuba :)



Lots of Love,
Ciknurepaa.









19 comments:

  1. Ni utk org yg ade masalah kulit eh? Kalau saje-saje nak pakai boleh tak cik Nurepaa? Hehe :D

    ReplyDelete
  2. Amboii flawless gitu.
    Make sure sama warna tangan ea;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Nanti tak pasal2, " eh muka putih, tangan hitam " haha

      Delete
  3. wah so flawless kulit efa...cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kulit engku sulwani memang flawless. hihi

      Delete
  4. huyoyoyo! berkesan sangatttt :O apaaa ni apa niii jeles! memang flawless benor. daebakkk.

    ReplyDelete
  5. sggh sini menabung nuffnang...

    ReplyDelete
  6. fuiyooo memang glowing sungguh :D

    ReplyDelete
  7. menariknya tengok testimoni.. berkesan..=D

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum sis. Do u sell this product?

    ReplyDelete
  9. pm rege trial pack..peeling dan dolly set..

    ReplyDelete
  10. Mslh sy tona kulit tak sekata..sy consume peeling set plus vit c tp skrg msih x sekata..mcmane ye..perlu proceed ke..

    ReplyDelete
  11. Mslh sy tona kulit tak sekata..sy consume peeling set plus vit c tp skrg msih x sekata..mcmane ye..perlu proceed ke..

    ReplyDelete
  12. hai , ain datang singgah sini :)
    dan follow
    #234
    salam perkenalan !

    ReplyDelete